-6.2 C
Skopje
26.1.2022 - 9:06

Ознака: слоган

Слоганот „Вклучи се, придвижи се и отфрли ги правилата“ е...

Сите хипици беа поврзани со љубовта кон музиката, омразата кон војната и презирот кон граѓанското општество, кое се задушуваше во својата самобаналност Официјален слоган-мото на...

Јубилејниот 20-ти „Моден викенд“ со познати имиња, но и со нови...

Под слоганот „Десет години заедно - приказната продолжува“, „Моден викенд - Скопје“ ќе навлезе во втората декада од своето постоење. Честа да го отвори...

„Отвори се“ е слоганот на „Евровизија 2020“

Почувствувај ја слободата да ја прифатиш пораката на свој начин. Само така подобро ќе се разбереме едни со други, вели Сиетс Бекер, продуцент за...

Новата концертна сезона под слоганот „Мојата бесмртна љубов“

Од 9 септември Македонската филхармонија ќе ги пушти во продажба влезниците за свеченото отворање на концертната сезона 2019/2020, која ќе ја отворат еден од...

„Осмели се да сонуваш“ е слоганот на „Евровизија 2019“

Слоганот на „Евровизија 2019“, која годинава ќе се одржи во Тел Авив, Израел, на 14, 16 и 18 мај, е „Осмели се да сонуваш“,...