17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 6:12

Ознака: Слогани

Кое мото ќе завергла, а кое ќе заринка?

Комуниколозите ги анализираат слоганите на претседателските кандидати На секоја кампања ѝ се потребни три едноставни комуникациски техники, а тие се порака, аргументи што ја поддржуваат...

Слогани за глас, слогани за спас

Во целина повеќето слогани, кои јавноста имаше можност да ги слушне и види, наводно нудат спас за Македонија, но од сосема различна перспектива Неинвентивни, истрошени,...