1.3 C
Skopje
18.11.2018 - 20:07

Ознака: Словенец

По татко Словенец, но се чувствува како чистокрвен Македонец

Облечен како вистински војвода од времето на Илинден, со своето однесување и изглед, на вчерашното чествување во селото Цер, голем интерес побуди Тончек Рожман,...