Ознака: словачки амбасадор

Словачкиот амбасадор во посета на Битола

Словачкиот амбасадор, Хенрик Маркуш, денеска престојуваше во работна посета на Општина Битола, при која оствари средба со градоначалничката Наташа Петровска во нејзиниот кабинет. Повод за...