11.3 C
Skopje
25.10.2020 - 20:05

Ознака: слободна

Слободна недела, попродуктивни работници

Од Владата посочуваат дека со оглед на фактот дека консултациите за новиот закон за работни односи се во тек и имајќи ги предвид меѓународните...

Борба за слободна и самостојна Македонија

Македонизмот во илинденската епоха низ факти (1893- 1909) (5) Пишува проф. д-р Михајло Миновски Од Охрид, Струга, Воден и од други места жителите писмено се обраќаат...

Ова е последната слободна генерација

Генерацијата што се раѓа сега е последната слободна генерација. Идентитетот на секое новороденче веднаш им станува познат на сите светски сили. Сето тоа мириса...