17.8 C
Skopje
17.9.2021 - 6:01

Ознака: Слободан Рајчевски

Изложбa на слики „Од градината на баба ми“

Изложбa на слики „Од градината на баба ми“, во рамките на одбележувањето на празникот на жената, Осми март, во НУУБ „Св. Климент Охридски” -...