12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 2:20

Ознака: сликички

Го имам, го имам, го немам…

Страста за собирање сликички, пополнување на својот албум, правење попис на бројчиња што недостигаат, сортирање на дупликатите, бегање од часови, состанување со други колекционери,...