16.8 C
Skopje
23.9.2021 - 14:06

Ознака: слама

Чукачи на празна слама

Дури и од дома е видливо дека ковид-19, покрај паниката, предизвика инфлација од чукачи на празна слама од секаков вид. Нив ги гледате во...