Ознака: Славчо Ночев

Славчо Ночев – повеќекратен тениски рекет број еден во Македонија

Ночев има освоено десетина титули во пионерска и во младинска конкуренција. Иако повеќепати на крајот од годината за вкупните постигнувања беше прв на ранг-листата,...