14.4 C
Skopje
23.4.2019 - 16:37

Ознака: Славчо Блажевски

Има ли живот по затворот?

Програмата за ресоцијализација на осудениците започнува со почнувањето на издржувањето на казната, но далеку дека завршува со излегувањето од затвор. Напротив, токму тогаш треба...