15 C
Skopje
14.11.2018 - 15:00

Ознака: Славе Катин

Средба со Славе Катин во Охрид

Во организација на НУ „Григор Прличев“ од Охрид, денеска, во 12 часот, во Прличевата одаја ќе се одржи средба со новинарот, публицист, истражувач и...