Ознака: скулпторка

Вилинските коњчиња се симболи на емоција, страв или среќа

Изложбата „Соочување“ го симболизира соочувањето со сите емоции, соочувањето со нашите белези, кои и колкави линии се останати во нас за овие две години,...

Необичен перформанс на пероните на автобуската станица

На автобуската станица „Руле турс“ се случи вистинска магија. Пероните 18, 19, 20 и 21 беа обоени од перформансот „Патување низ времето - ослободување“...