13.4 C
Skopje
23.4.2019 - 20:28

Ознака: Скратено работно време

Скратено работно време само во сивата економија

Уделот на луѓето што работат со скратено работно време во ЕУ се зголемил на 19 отсто во 2017 година. Интересот за скратено работно време...