18.3 C
Skopje
17.6.2019 - 3:23

Ознака: скратени линии

Поради снегот во Скопје неколку автобуски линии се во прекин

Поради снегот денеска во Скопје повеќе градски и приградски автобуски линии се скратени. Не сообраќаат автобусите со број 69 и 69а. Како што информира...