13.8 C
Skopje
23.9.2021 - 23:27

Ознака: Скот Нисон

Скот Нисон ја замени филмската индустрија со хуманост

Пред десетина години во Пном Пен, за време на снимањето на еден филм, 86-годишна Камбоџанка го повлекла за рака тогашниот извршен директор од Холивуд,...