21.4 C
Skopje
22.7.2019 - 10:07

Ознака: „Скопје цвета“

„Скопје цвета“ – отворен шестиот цветен фестивал

Љубителите на цвеќето денеска и утре ќе имаат можност да купат цвеќиња и цветни аранжмани, да добијат корисни совети, да се забавуваат и да...