-0.3 C
Skopje
25.2.2020 - 5:27

Ознака: „Скопје Север“

Потрошувачите на „Скопје Север“ повторно без парно

Потрошувачите на топлификацијата „Скопје Север“ повторно се без парно и мрзнат. Како што нѐ информираа од топланата, испорачателот на гас „Макпетрол пром-гас“ повторно им...

Корисниците стравуваат од повторно исклучување

Од општината Чаир, пак, велат дека испораката на топлинска енергија им била прекината неоправдано, затоа што долгот што го имале кон претпријатието уредно си...

Автобуска станица или депонија во Скопје Север

Една слика илјада збора, и навистина е така. Оваа фотографија кажува сѐ. За оние што не знаат, ова е почетната или последната автобуската станица...

Чаирчани од старите згради и зимава не ќе можат да се...

Многумина од жителите на Чаир, кои живеат во старите станбени згради и оваа грејна сезона, како и многу зими досега, ќе мораат да се...