Ознака: СКОПСКО – инфо

Скопско – инфо

Од денеска повторно бесплатен превоз за возрасните лица Од денеска продолжува да важи бесплатното користење на јавниот превоз за возрасни лица, за жени над 62...

Скопско – инфо

Без струја дел од жителите на улицата Васил Ѓоргов Денеска, во периодот од 9 до 12 часот, без електрична енергија ќе останат граѓани што живеат...

Скопско – инфо

Се реконструира улицата Вангел Дину во Влае 1 На терен веќе почнаа подготовките за целосна реконструкција на улицата Вангел Дину во населбата Влае 1. Општина...

Скопско – инфо

Без струја делови од Карпош, Ѓорче Петров и од Сопиште Поради електротехнички зафати во електродистрибутивната мрежа, денеска четири часа без електрична енергија ќе останат жителите...

Скопско – инфо

Реконструкција на игралиштето во училиштето „Гоце Делчев“ Општина Аеродром го реконструира детското игралиште што се наоѓа во рамките на дворниот простор на основното училиште „Гоце...

Скопско – инфо

Во Карпош 1 се обележуваат пешачките премини Во урбаната заедница Карпош 1 веќе започна обележувањето на пешачките и на велосипедски делови по должината на улиците...

СКОПСКО – инфо

Дел од Кисела Вода пет часа без струја Поради планирани технички зафати во електродистрибутивната мрежа, денеска пет часа без електрична енергија ќе останат некои од...

СКОПСКО – инфо

Општина Аеродром одржа прва онлајн-седница Во услови на вонредна состојба, Советот на Општина Аеродром ја одржа првата онлајн-седница, но 39-та по ред од досега одржаните....

Скопско- инфо

Во Ѓорче Петров ќе се реконструираат 60 улици Во Општина Ѓорче Петров надлежните не запираат со реализацијата на тековните работи, а ќе продолжат да се...

СКОПСКО – инфо

Во Општина Бутел архивата ќе работи и попладне Општина Бутел, покрај дежурниот телефон 075 249-314 на кој граѓаните можат да пријавуваат најразлични комунални проблеми, го...