5.6 C
Skopje
19.10.2021 - 6:34

Ознака: „Скопски разговори”

Промовирана книгата „Скопски разговори” од Свето Стаменов и Милан Јазбец

Во Домот на култура „Илинден” се одржа промоција на книгата „Скопски разговори” на Свето Стаменов, политиколог, познат македонски новинар и публицист и проф. д-р...