6.6 C
Skopje
21.2.2020 - 23:19

Ознака: „Скопските вертикали“

„Скопските вертикали“ во Музејот на градот Скопје

Изложбата „Скопските вертикали“ ќе биде отворена вечерва во 20 часот во Музејот на градот Скопје. Автори се: Јован Ивановски, Ана Ивановска Дескова и Владимир...