14.8 C
Skopje
19.6.2019 - 7:24

Ознака: Скопска обиколница

Пожар кај Скопската обиколница

Трева, грмушки, дрва и шупа на површина од пет хектари во околината на Скопската обиколница биле зафатени со пожарот што Територијалната противпожарна бригада на...