32.3 C
Skopje
21.7.2019 - 19:34

Ознака: Скопска зоолошка градина

Морскиот лав Гете се чувствува како дома во зоолошката градина

Скопската зоолошка градина има нов жител. Морскиот лав Гете, само што пристигна, веднаш се зближи со зоолошкиот негувател Драган Трајковски, а тоа значи дека...

Две младенчиња бамби ја развеселија Скопската зоолошка градина

Фасцинантно е како овие бебиња за нецела недела сосема се приспособија на секојдневието, растејќи под будното око на 16 возрасни елени лопатари Две бамби, или...