Ознака: Скопската

Скопската зоолошка градина ќе добие авантуристички парк за деца

Наскоро Скопје ќе добие еден од најубавите авантуристички паркови во регионот, прв од ваков тип кај нас. „Авантура-паркот“ е донација од Агенцијата за млади...