Ознака: Скок во вера

Скок во вера (2) (или како да се кренеме од смртта)

Скок во вера! Што значи дека веруваме и дека сами ќе излеземе од северната идентитетска мртовечница во која нè ставија. Тоа ќе го постигнеме...