Ознака: склад

Две лица завршија во болница по пожар во склад во Скопје

Во утринските часови на 23 февруари, припадници на Противпожарната единица од Скопје во полиција пријавиле пожар во јавен царински склад на улицата „Јадранска магистрала“,...