0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 10:53

Ознака: скијач

Хиршер четврти пат е „златен скијач“

Четврти пат Австриецот Марсел Хиршер е добитник на наградата „златен скијач“, која ја доделува Интернационалната асоцијација на новинари за скијање, основана во 1963 година,...

Скијач исчезнат пред повеќе од 60 години идентификуван со помош на...

Француски скијач кој исчезнал во Италија пред повеќе од 60 години и чиишто остатоци беа најдени во 2005 година, конечно е идентификуван откако приказната...