0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 4:49

Ознака: скијачки центри

Состојбата со европските скијачки центри е хаотична

Жичниците работат во едни земји, но не и хотелите. Во други има хотели, но не и жичници. И правилата се менуваат од ден на...

Со посебни протоколи ќе се отворат скијачките центри

Владата го прифати мислењето на Комисијата за заразни болести дека скијачките центри може да работат согласно соодветен протокол со пропишани превентивни мерки во услови...

Околу 2.500 туристи ќе тужат скијачки центар во Австрија поради коронавирусот

Околу 2.500 туристи спремаат тужба против ски-центарот Ишгл во Австрија поради лошо постапување за време на епидемија на коронавирус и ускратување на информации за...