0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 4:36

Ознака: „Скеч“

Кореографија на Данчевска во Ротердам

Во подготовка е новата кратка кореографија „Скеч“ на младата кореографка Адријана Данчевска, која е дел од уметничкиот тим на „Скопје танцовиот театар“ и која...