Ознака: скенирани

УЈП: Заклучно со 15 јули скенирани вкупно 2.993.788 фискални сметки

Управата за јавни приходи информира дека од први јули годинава, кога започна реализацијата на мерката поврат на 15 отсто од пресметаниот ДДВ, апликацијата МојДДВ...