20.1 C
Skopje
15.9.2019 - 22:59

Ознака: Скендер Бузаку

Во ИВЗ обиди за смена на поглаварот Сулејман Реџепи

Судот не е тој што одлучува кој ќе биде реис, ако е така нека кажат и кој да биде поглавар на МПЦ - изјави...