Ознака: скеле

Загина градежен работник во Гевгелија паѓајќи од скеле

Градежен работник од Богданци паднал од скеле и починал на лице место, додека работел на објект во изградба во Гевгелија. Несреќата ѐ, која се случила...

Перформансот со 40 голи мажи на скеле во центарот на вниманието

Перформансот „Во него веруваме“ на авторката Ивана Ивковиќ, изведен во театарот „Битеф“, во недовршената катедрала на Евангелистичката црква во Белград, кога на осветлено градежно...