Ознака: скафандери

Донација од Бугарија за Клиничката болница во Битола

Република Бугарија денеска на Клиничката болница во Битола ѝ донираше медицинска опрема од 17 скафандери за повеќекратна употреба. Донацијата на директорката на болницата д-р Билјана Гагачовска,...

РЕК „Осломеј” донираше скафандери за брзата помош во Кичево

Синдикатот на РЕК „Осломеј“ донираше 35 трајни заштитни скафандери во Ургентниот центар – брза помош во Кичево за заштита на медицинскиот персонал во центарот. За...

Турција ќе ни донира 50.000 маски, 1000 скафандери и 1000 тестови

Владата на денешната 37-ма седница го разгледа и усвои записникот од дваесет и првиот состанок на Главниот координативен кризен штаб за обезбедување целосна координација...