25 C
Skopje
20.9.2018 - 22:47

Ознака: скандинавска

Северна не е исто што и скандинавска

Ова што сега го добивме, а што, се разбира, веќе денеска или утре, на самитот на шефовите на држави и влади на ЕУ во...