10.8 C
Skopje
28.10.2021 - 14:15

Ознака: „Си стар стрим фестивал“

Викендов „Си стар стрим фестивал“

Четвртиот фестивал „Си стар“ официјално е одложен за 2021 година, но организаторите од тимот на „Егзит“ се погрижија на датумите кога требаше оригинално да...