3.8 C
Skopje
20.10.2021 - 6:15

Ознака: Си Денс

„Медуза“, Сатори и Бајага на отворањето на фестивалот „Си денс“

Како што веќе претходно беше најавено, годинашниот фестивал „Си денс“ подготви и посебен ден како изненадување. Кон фантастичната програма за седмото издание на „Си...

Британското денс-трио „Дисајплс“ на овогодишниот фестивал „Си Денс“

Најбараното британско денс-трио „Дисајплс“, ќе му се придружи на својот пријател и ментор Дејвид Гета во завршната ноќ на овогодишниот „Си Денс“ (Sea Dance)...