36.8 C
Skopje
2.8.2021 - 14:29

Ознака: систем за вакцинација

Андоновска: Системот за вакцинирање со сериозен недостаток

Ако веќе еднаш сте пријавени на vakcinacija.mk не се пријавувајте повторно, затоа што се евидентира само датата на вашата последна регистрација на сајтот, предупреди...