Ознака: Системски „непогоди“

Системските „непогоди“ може да нѐ остават без леб

За 20 отсто намалено производството на пченица Независно од климатските промени, производството на пченицата е со огромен пад и покажува дека земјоделците немаат интерес, можност,...