Ознака: системи

Поразличен пристап во иновациите за силни здравствени системи

На почетокот од 2020 година, луѓето почнаа да сфаќаат дека ковид-19 може да биде страшната, но очекувана светска пандемија предизвикана од непознат вирус. Три...

Фудбалот сѐ помалку е битка меѓу поединци, а сѐ повеќе натпревар...

Ова што го карактеризира врвниот фудбал во моментов е тоа дека целиот тим се движи толку брзо и автоматски што некои ситуации треба да...