-3.2 C
Skopje
22.1.2022 - 1:06

Ознака: синовак

Барајќи спас, Индонезија одлучи да стане терен за тестирање на кинеската...

Ми се смачи да гледам како се справуваме со оваа болест. Само сакам да помогнам на каков и да било начин, вели 27-годишниот микробиолог...

Ќе ја споделиме нашата вакцина „коронавак“ со светот

На бирото на извршниот директор на кинеската компанија „Синовак“, Јин Веидонг, во неговата канцеларија во Пекинг, се наоѓаат неколку епрувети со вакцина против коронавирус...