Ознака: Синиша Станковиќ

„Маалски прикаски (1+2)“ на авторот Синиша Станковиќ вечерва во Штип

Во НУУБ „Гоце Делчев“ во Штип вечерва се одржа Средба со читатели, по повод новата книга „Маалски прикаски (1+2)“ на новинарот и писател Синиша...

Читателите на „Маалски прикаски 1+2“ имаа средба со авторот Синиша Станковиќ...

Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“ синоќа во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ се одржа средба со читателите на книгата „Маалски прикаски...

Се обесчовечивме

Синиша Станковиќ, новинар Говорејќи за својата нова книга „Маалски прикаски (1+2)“, познатиот новинар Синиша Станковиќ, кој во неа пишува за хероите од неколкуте скопски маала...

Промоција на книгата „Маалски прикаски (1+2)“ од Синиша Станковиќ

Во издание на „Или-или“, излезе од печат книгата „Маалски прикаски (1+2)“ на новинарот Синиша Станковиќ. Во книгата која содржи 65 прикаски, или како што ги...