Ознака: „Синергија“

И за проблемот со енергија е потребна политичка синергија

Кризата е показател дека ни е потребен посериозен пристап кон енергетиката за да се соочиме навреме со какви било проблеми. За преструктурирање на зелени...

Се враќа ли економската синергија меѓу Канада и ЕУ

Доколку Џастин Трудо изгубеше од неговиот конзервативен противник на парламентарните избори, тоа ќе ги променеше односите на Канада со Европа во однос на трговијата...

Промоција на најновиот албум „Синергија“ на Дуке Бојаџиев

Македонскиот музичар и композитор Дуке Бојаџиев денеска во ноќниот клуб „Станица 26“ ќе го промовира најновиот студиски албум „Синергија“. Албумот содржи 10 музички нумери, а...

Промоција на „Синергија“ на Дуке Бојаџиев

Македонскиот музичар и композитор Дуке Бојаџиев, на 27 октомври, во 23 часот, ќе настапи во концертно издание за „Вајн експо“ на плоштадот „Македонија“, а...