Ознака: сина боја

Охрид блесна во сино по повод Светскиот ден на детето

Во сино синоќа беа осветлени Амфитеатарот, Тврдината, како и голем број објекти низ Охрид. Објектите се осветлени во сина боја во чест на 30. годишнината...

Во чест на децата, зградите и обележјата во Скопје се осветлуваат...

Во знак на одбележување на Светскиот ден на детето, вечерва и утре, зградите и обележјата во Скопје ќе се осветлат во сина боја како...

Француската полиција со сина боја ги бележи учесниците на протестите на...

Француската полиција за време на денешните протести на „жолтите елеци“ користеше сина течност од водените топови, најверојатно за да ги обележи демонстрантите, јави дописникот...