Ознака: симптомите

Лекарска комора: Ковид може да предизвика сериозни стомачни крварења, да не...

Пациенти кои имаат инфекција со SARS-CoV-2 вирусот може да развијат сериозни компликации на гастроинтестиналниот систем кои во некои случаи се манифестираат и со обилни...

Германски виролог: Инфекцијата најпренослива ден пред симптомите

Германскиот виролог Кристијан Дростен во својот поткаст објаснува кога е најголем ризикот од заразување со коронавирусот, односно кога луѓето со потврдена болест ковид-19 најверојатно...