14.8 C
Skopje
18.6.2021 - 4:43

Ознака: Симона Манчева

Уметникот придонесува за симбиоза на човекот со природата

Симона Манчева, координаторка на проектот „Скулптури од лаванда и друга диворастечка флора“, е задоволна од вниманието што го привлекува истоимената изложба во Куманово, која...

Изложба на Симона Манчева во Кавадарци

Вечерва во галеријата на Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци ќе биде отворена ликовната изложба со наслов „Сопство“ на ликовата уметница Симона...

Изложба на Марија Дичова и на Симона Манчева

Во ликовната галерија на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп, вечерва, во 19 часот ќе биде отворена изложба од уметниците Марија Дичова и Симона Манчева....