12.8 C
Skopje
19.9.2021 - 6:42

Ознака: Симеон Атанасов

Симеон Атанасов со колегите се залага за заштита на авторските права

Музичарот и композитор Симеон Атанасов, кој исто така е и водач на „Есма бенд нова генерација“, со догогодишно музичко искуство, дискографски изданија и бројни...

Пишувам книга за мојот живот со Стево и Есма

Симеон Атанасов, музичар Симеон Атанасов (44), посвоениот син на Есма и Стево Теодосиевски, чии две деца го носат нивното име, од својата седма година живеел...