31.8 C
Skopje
27.7.2021 - 11:45

Ознака: симболи

Барањето забрана – антидемократски чин

Меѓу сите околности околу книгата, најфрапантно звучи барањето таа да биде повлечена, што во превод значи да биде забранета. Да се прави ваков погром...