27.6 C
Skopje
26.4.2019 - 16:22

Ознака: Силициумската долина

Новата информациска револуција

Честопати се вели дека сме сведоци на информациската револуција. Но што значи тоа и каде ќе нè одведе револуцијата? Информациските револуции не се нови. Во...