13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 6:49

Ознака: силен глас

Колку е силен гласот на интелектуалците

Во изминативе три децении се појавувале иницијативи и отворени писма на интелектуалци, и од Грција, и од Бугарија, и од Македонија, кои укажувале на...