Ознака: Силвија Плат

„Стаклено ѕвоно“ од Силвија Плат

КНИГА ПРЕПОРАКА Секој четврток објавуваме нов наслов по препорака од Надежда Чачиновиќ и нејзиниот „Водич низ светската книжевност за интелигентна жена. Корисен и за интелигентни...