17 C
Skopje
19.9.2018 - 3:59

Ознака: Силвија Митевска

Каде се жените во Светското фудбалско првенство?

Со поголема вклученост на жените во фудбалот, со поттикнување и поддржување поголем број спортски новинарки и коментаторки, со поголема медиумска покриеност на женските фудбалски...

„Шепотот на Данте“ – втора книга на Силвија Митевска

По првата збирка раскази ,,Додека Данте спие“, објавена 2015 година, која имаше голем успех кај читателската публика, писателката Силвија Митевска ја објави втората збирка...